Nieuws

Gasten voor podcast gezocht

12 maart 2023
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Nathan Barnacle en ik gaan samen de podcast ‘The Unmakeables’ starten waarin levensverhalen, mentale weerbaarheid & kracht centraal staan.

We zoeken voor het maken van een aantal afleveringen vanaf 1 april, (exacte data volgen) nog een aantal gasten die zouden willen vertellen over hun mentale en/of lichamelijke kwetsbaarheden en proces. Het doel van de podcast is om meer openheid en kennis te genereren, want juist worstelingen zijn voor iedereen herkenbaar. De vraag is nu: wie wil? Opnamelocatie is bij ons thuis in Norg. Interviews kunnen eventueel ook telefonisch plaatsvinden. Neem vooral contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een berichtje te sturen via laulaatje.91@gmail.com.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply