Skip to main content

It’s a wrap. De afgelopen maanden werkten we samen met vormgever Thijs hard aan de afronding van de gedichtenbundel Dichter bij het Verleden in Midden Groningen. Op 11 maart werd de bundel feestelijk gepresenteerd in een goedgevulde zaal in het prachtige Borg Welgelegen te Sappemeer. De presentatie was in handen van Eltje Doddema. Er werden indrukwekkende gedichten voorgedragen door Jeanet Meuken en Bianca Kleijwegt. Voor het team eindigt een bijzondere periode. Het was een intensief proces waarin corona toesloeg en ons zeker 1,5 jaar lang belette het project voort te zetten. Daar bovenop kwam het verlies van teamlid en kartrekker Rob Rosendahl. Gelukkig was hij toch nog een beetje bij ons gisteren, op deze winterse dag vloog er bijzonder genoeg een lieveheersbeestje rond in de zaal.
In ieder geval komt er aan alle mooie dingen een eind en zo is dat nu ook voor ons. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan Govert Tukker van de Historische Scheepswerf te Sappemeer, waar we na corona met open armen werden ontvangen. Wat heeft dat een hoop inspiratie opgeleverd! Het project leeft voort en wij gaan ons als team nu eerst richten op familie, vrienden en eventuele vervolgprojecten. Dank aan iedereen die ons geholpen en gesteund heeft of lieve woorden heeft toegefluisterd.

Laura Mijnders

1991, Hardenberg. Zoekt, schrijft 's nachts tussen de bomen door. Tattoomevrouw, afgestudeerd Ervaringsdeskundige in de Zorg en ernstig fan van de Muppets.

Leave a Reply