Links

E-zines

GGZ Totaal: Het maandelijkse e-magazine en complete informatie over de Geestelijke Gezondheidszorg:
http://www.ggztotaal.nl/ggztotaal/Home.html

Meandermagazine, literair e-zine sinds 1995:
https://meandermagazine.nl/

Festiviteiten

Dichters in de Prinsentuin, een jaarlijks poëziefestijn:
http://www.dichtersindeprinsentuin.nl/

Stichting Ongehoord, poëzie podium voor aanstormend en aanslenterend talent:
http://stichtingongehoord.com/

Poëzie

Kladblok, een maandelijkse uitgave van Stichting de Algehele Aanraking.
http://algehele.blogspot.nl/

Een Twee Powezie, een ode aan het puntgedicht:
http://eentweepowezie.weebly.com/index.html

Schrijfwedstrijden

Een overzicht van actuele schrijfwedstrijden? Schrijfoefeningen maken? Opzoek naar tips? Neus eens rond op de site:
http://www.schrijvenonline.org/

Schrijvers en Muzikanten

Partner in crime en veelzijdig talent Kris Vesseur. Kris Vesseur schrijft, zingt en tekent, soms met uitzonderlijke moeite vanwege het persoonlijke karakter van haar werk – het voert haar keer op keer terug naar de tijden waarin zij het schreef – soms met euforische vreugde omdat zij het leven, en haar aderlatingen, lief heeft:
https://www.stichtingwaanzinnen.nl/

Rolanda Dekker: Wie goed leest, pikt tussen de regels door wat verfrissend cynisme mee:
http://acriacorda.wordpress.com/

Taalkundig

Over taal gesproken: Zit je in je maag met een gedicht, een tekst, een scriptie/paper of een onderzoek dat je graag vertaalt zou willen zien in welke taal dan ook? Het Aabévé Vertaalbureau regelt het voor je. Niet alleen vertalen ze de aangeleverde tekst voor je, maar ook leveren de experts jouw tekst kloppend en zonder spelfouten retour. Nieuwsgierig naar wat het vertaalbureau voor jou kan betekenen? Kijk dan eens op de website van het vertaalbureau:
http://www.aabeve.nl/

De Juridische Supermarkt is een juridisch adviesbureau en gespecialiseerd in het opstellen en controleren van overeenkomsten en algemene voorwaarden. Het zijn niet de makkelijkste tijden binnen de arbeidssector. Twijfel je over je contract, of wil je advies inwinnen over de voorwaarden van een contract? Neem dan eens een kijkje op hun site:
http://www.juridische-supermarkt.nl/overeenkomsten/overeenkomst-opstellen
Ook kunnen ze je helpen bij het vertalen van je contract uit en naar het: Nederlands, Engels, Duits, Italiaans, Spaans en Frans.

Uitgeverijen

Uitgeverij Voetnoot is in 1986 opgericht op initiatief van grafisch vormgever Henrik Barends en vertaalster Anneke Pijnappel.
Uitgeverij Voetnoot is een Amsterdamse stichting zonder winstoogmerk en legt zich toe op de productie van uitgaven op het gebied van literatuur, kunstkritiek, poëzie, fotografie, beeldende kunst en vormgeving. Daarnaast zijn het gewoon een stel fantastisch mooie mensen:
http://www.voetnoot-publishers.nl/

Andere creatievelingen

Heb je het helemaal gehad met die saaie oubollige meubels die je nog van je ouders hebt overgenomen? Neem dan eens een kijkje op de site Handmadeindustrials. Rutger de Regt en Marlies van Putten maken met hun handgemaakte meubelstukken, jouw huis binnen no time een stuk minder saai:
http://handmadeindustrials.com/

Overige

Soms valt er geen andere weg meer te bewandelen rondom kwesties aangaande familie, werkgevers of andere mensen in je omgeving. Een mediator kan hierbij een welkome uitkomst zijn!
https://www.gecertificeerdemediators.nl/

Je eigen geboortekaartje zelf ontwerpen en versturen? Dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk online, bijvoorbeeld via de kaartjes-fabriek.
http://www.kaartjes-fabriek.nl/geboortekaartjes

Je kwaliteiten en talenten optimaal benutten? Werken aan je zelfvertrouwen en je toekomstvisie? Neem eens een kijkje op de site van Patrick Schriel, Personal & Executive Life Coach voor organisaties, professionals en particulieren die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten.
http://patrickschriel.nl/

De naam boetiek zegt het al: Een winkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van cosmetische, hoogwaardige producten. Arganolie wordt al jarenlang zeer gewaardeerd om zijn geneeskrachtige en voedende eigenschappen. De olie wordt rechtstreeks geïmporteerd uit Marokko.
http://arganboetiek.nl/

Toe aan iets anders in huis, maar geen zin om de Ikea op een zaterdagochtend binnen te lopen met de kids? Op deze site vindt je een groot assortiment aan lampen, tegen een lage prijs. Bovendien hoef je niet lang te wachten, jouw keuze aan verlichting wordt al geleverd binnen twee werkdagen. Bestellen en vergelijken doe je gemakkelijk online via:
https://www.onlinelampenwinkel.nl/

Noot

Heb je er belang bij om jouw website hier tussen te zien staan? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Voorwaarde is slechts dat jouw site gericht is op schrijven, poëzie, taal of maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast vraag ik dat je een linkje terug plaatst naar mijn website.