Projecten

Door de jaren heen zijn er verschillende projecten en samenwerkingen ontstaan die de aandacht verdienen. Meer informatie vind je op de betreffende pagina’s. Hieronder volgt een kort overzicht van de projecten die hebben plaatsgevonden en/of nog aan het plaatsvinden zijn:

2021-2022

Huisdichterschap aan de RUG. Gedichten worden in prachtige tekeningen gevangen door Tran Rosendahl. Start KaPOT 2.0.

2019 together– heden
Start project Dichter bij het Verleden, een vervolg op het project Dichten met Oma van Lilian Zielstra. Doel is om eenzaamheid onder ouderen in de kleinere dorpen en steden te Groningen onder de aandacht te brengen door middel van contact, oprechte aandacht en gedichten.

2018 – 2018
Een samenwerking met Drukkerij & Ontwerpstudio het Ogeltje. Op dit moment wordt er gewerkt aan een ‘Kattige’ gedichtenbundel die voorzien zal worden van prachtige illustraties.

2018 – 2020
Een samenwerking met de Quiet Community te Groningen. Quiet maakt lawaai voor stille armoede in Nederland. Doel van deze prachtige organisatie is om armoede zowel aandacht te geven als te verzachten.

2017- 2021
Onderzoek: Yoga bij jonge vrouwen met een depressie, een onderzoek van promovendus Nina Vollbehr. Het onderzoek betreft een samenwerking met onder andere de Rijksuniversiteit Groningen en Lentis. Vanuit ervaringsdeskundige perspectief en als communicatiewetenschapper ben ik betrokken bij dit prachtige en innovatieve onderzoek.

2015-2017
KaPOT, een samenwerking met componiste Kris Vesseur. KaPOT biedt een unieke rit langs gekte, depressie, humor en herstel. Klank en woord sluiten naadloos op elkaar aan in deze voorstelling. Doel is om aandacht te vragen en bewustwording te creëren rondom psychische kwetsbaarheden en herstel.