Skip to main content

Zondagmiddag 7 september is het zover. Na een aantal jaren stevig schrappen en bijschaven zal de gedichtenbundel ‘Nachtschade’ onder het genot van een drankje en diverse debutanten gepresenteerd worden te Amsterdam, een middag die georganiseerd wordt door uitgeverij Voetnoot.

Een uitnodiging om de presentatie bij te wonen volgt spoedig op deze site, voor de geïnteresseerden onder ons volgt nu alvast een fijn voorproefje, bestaande uit een interview en een van de gedichten uit de bundel. De bundel is inmiddels ook te reserveren via bol.com: http://www.bol.com/nl/p/nachtschade/9200000031408312/

Voetnoot Najaarskrant 2014 - Laura2

Laura Mijnders

1991, Hardenberg. Zoekt, schrijft 's nachts tussen de bomen door. Tattoomevrouw, afgestudeerd Ervaringsdeskundige in de Zorg en ernstig fan van de Muppets.