Skip to main content

Vanavond is het zover: De aftrap van project Dichter bij het Verleden. Sinds februari 2019 is er keihard gewerkt aan het opzetten van dit project. Het begon allemaal met een brainstorm samen met Lilian Zielstra, aan onze (inmiddels) vaste vergadertafel in hotel Faber. Nu, 11 maanden later, heeft het project vorm gekregen. Samen met Gerard Rozenboom, Remda Spoelstra, Rob Rosendahl en Nouschka van der Meij, hopen we vanavond ons verhaal te mogen delen met jullie. In 2020 zal het project verder groeien, samen met vele dichters, muzikanten, een fotograaf en kunstenaars zullen we verhalen in alle soorten en maten ophalen in de gemeente Midden Groningen.

Voor nu hopelijk we jullie vanavond te mogen verwelkomen in het Kielzog theater. Vier het verhaal met ons mee!

Laura Mijnders

1991, Hardenberg. Zoekt, schrijft 's nachts tussen de bomen door. Tattoomevrouw, afgestudeerd Ervaringsdeskundige in de Zorg en ernstig fan van de Muppets.

Leave a Reply